Dutch
Welkom op de website van de onafhankelijke ondersteunende dienstverlener
 
 

adres

Marezatendreef 66,
2408 TG Alphen aan den Rijn
Nederland
Kamer van Koophandel
no. 34315714
 
Over Ons
Visie en missie
Waarden
Strategie
QA Trust Services
 
Waarden
Bij de uitvoering van de missie en het realiseren van de visie hanteert QA Trust Services de kernwaarden:

Vertrouwen

Zoals de Trustkantoren het vertrouwen genieten van hun klanten is QA Trust Services afhankelijk van het vertrouwen dat de Trustkantoren en hun medewerkers in haar stelt.
Het vertrouwen staat centraal.

Respect

Omdat het in elk verandertraject gaat om de mensen, handelt QA Trust Services vanuit respect voor de mensen met focus op het resultaat, waarbij rekening gehouden wordt met het individuele belang en het gezamenlijke doel.

Integriteit

QA Trust Services hanteert hoge standaarden als het gaat om betrouwbaarheid, eerlijkheid en professioneel handelen. Integriteit in het doen en laten is vanzelfsprekend. QA Trust Services houdt zich niet alleen aan de formele gedragsregels maar is bewust van het feit dat discretie ook noodzakelijk is om de reputatie van klanten en personen te beschermen.

Kennis

Tot de primaire activiteiten van QA Trust Services behoort continu kennis vergaren, delen en overdragen.

Innovatie

Innovatie is verankerd in de organisatie en vormt een integraal onderdeel van de activiteiten. Op basis van zeer uitgebreide kennis van de klant en zijn behoefte wordt er constant gewerkt aan het verbeteren van de diensten en processen.

Uitmuntendheid

Door voortdurend samen te werken met de organisaties zal QA Trust Services uitmuntendheid nastreven door de kosten maximaal te beperken en betaalbare oplossingen aan te bieden.

 
Copyright 2009 QA Trust Services, All rights reserved.