Dutch
Welkom op de website van de onafhankelijke ondersteunende dienstverlener
 
 

adres

Marezatendreef 66,
2408 TG Alphen aan den Rijn
Nederland
Kamer van Koophandel
no. 34315714
 
Over Ons
Visie en missie
Waarden
Strategie
QA Trust Services
 
Over ons
Het bedrijfsidee is als volgt tot stand gekomen.

De branche verenigingen van de Trustkantoren in Nederland, de VIMS en de DFA, hebben onderzoek laten doen naar de rol en het bestaansrecht van Trustkantoren binnen de internationale financiŽle dienstverlening in Nederland. Het onderzoek, dat is verricht door SEO Economic Research, zou moeten leiden tot een positiever imago voor de Trustsector en daarmee ook voor de gehele financiŽle dienstverlening in Nederland. Aan de hand van dit SEO rapport (cijfers over 2006) hebben de branche verenigingen geconcludeerd dat ďde verdere toekomstige ontwikkeling van de trustsector Ē afhankelijk is van 3 voorwaarden:

    een verder streven naar meer openheid betreffende de activiteiten van de trustkantoren gecombineerd met een adequaat toezicht

    een continue investeren in de kwaliteit van de financiŽle dienstverlening en het onderwijs

    een continue aandacht voor juridische, fiscale, economische en politieke stabiliteit

Gevoerde gesprekken met een aantal grote, middelgrote en kleine Trustkantoren bevestigden dat Trustkantoren regelmatig geconfronteerd worden met piekbelastingen. Er is vaak behoefte aan extra capaciteit bij kwartaal- of jaarafsluitingen, tussentijdse accountants controles en specifieke projecten, maar ďgoed en direct inzetbaar personeel Ē is schaars.

Het idee van QA Trust Services is ontstaan uit de combinatie van de in de praktijk opgedane ervaring uit interim opdrachten bij Trustkantoren en de behoefte van de doelgroep. Het besluit om QA Trust Services als "ondersteunende dienstverlener" in de markt te zetten is genomen omdat er nog geen dienstverlener was die Trustkantoren ondersteunde in hun totale dienstenpakket.

Uitgezonderd het voeren van directie en het houden van domicilie ondersteunt en ontzorgt QA Trust Services alle overige diensten van Trustkantoren.

QA Trust Services B.V. is 11 maart 2009 opgericht. 
Copyright © 2009 QA Trust Services, All rights reserved.